Blog
Revolúcia nazývaná konvektomat
Viete, čo konvektomat je a na aké účely sa používa? Ide o teplovzdušnú rúru s elektronickým riadením a vyvíjačom pary. Vďaka revolučnej technike. Viac informácií tu.
5 spôsobov, ako si vybrať konvektomat
Konvektomat je revolučným kuchynským zariadením, ktoré pri príprave jedál minimalizuje čas a energiu a zároveň vo výsledku obohacuje chuťové bunky. Ako si ale správne vybrať. Viac informácií tu.
Zmäkčenie a úprava vody
Pojem tvrdá voda alebo vodný kameň počul asi každý z nás. Čo to ale v praxi znamená? Viac informácií tu.
Hrnce, gastronádoby, panvice – základ kuchynského vybavenia
Kuchynských pomôcok môže byť v gastronomickom zariadení neúrekom. Od robotov a mixérov až po multifunkčné holdomaty. Netreba však zabúdať ani kvalitu základného vybavenia,... Viac informácií tu.