Práve sa nachádzate: Úvod > Blog

Blog

blog67.jpg

Revolúcia nazývaná konvektomat

Viete, čo konvektomat je a na aké účely sa používa? Ide o teplovzdušnú rúru s elektronickým riadením a vyvíjačom pary. Vďaka revolučnej technike. Viac informácií tu.


blog53.jpg5 spôsobov, ako si vybrať konvektomat

Konvektomat je revolučným kuchynským zariadením, ktoré pri príprave jedál minimalizuje čas a energiu a zároveň vo výsledku obohacuje chuťové bunky. Ako si ale správne vybrať. Viac informácií tu.


Zmäkčenie a úprava vody Zmäkčenie a úprava vody

Pojem tvrdá voda alebo vodný kameň počul asi každý z nás. Čo to ale v praxi znamená? Viac informácií tu.


Hrnce, gastronádoby, panviceHrnce, gastronádoby, panvice – základ kuchynského vybavenia

Kuchynských pomôcok môže byť v gastronomickom zariadení neúrekom. Od robotov a mixérov až po multifunkčné holdomaty. Netreba však zabúdať ani kvalitu základného vybavenia,... Viac informácií tu.